funderingsspecialist

Grindkernen.nl is de funderingsspecialist op het gebied van duurzame grondverbeteringsmethodes zoals grindkernenverdichting. Het gebruik van grindkernen is een alternatieve methode voor heiwerk waarbij wordt gewerkt met grindkolommen van gecertificeerd gerecycled betongranulaat. Dit is een trillingvrije en duurzame methode om fundatie te realiseren en is minstens zo solide als heiwerk. Door gebruik van grindkernenverdichting hoeven geen koppen te worden gesneld en hoef je niet langer te wachten op het uitharden van palen.

Deze methode (rüttelstopverdichting) wordt in Duitsland al vaker toegepast, maar is in Nederland nog relatief onbekend. In Noord-Nederland zijn wij de enige funderingsspecialist die deze alternatieve oplossing aanbiedt. Wij bieden onze partners duurzame en innovatieve oplossingen met snellere bouwprocessen en realiseren hiermee succesvolle grondverbeteringsprojecten.


Mels Kemp
Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Stuur dan een bericht naar [email protected] of neem contact op met Mels via de onderstaande button.